Impressies

143 nieuwbouwwoningen

Diverse woningtypes

Architectenbureau Omni Architecten BV uit Schijndel heeft op basis van het beeldkwaliteitsplan de vertaalslag naar de nieuwe woningen gemaakt. Het plan voorziet in circa 143 woningen. Er komen huur- en koopwoningen in verschillende typen. Bekijk hieronder enkele eerste schetsimpressies van de hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Hoek- en tussenwoningen

Twee-onder-één-kapwoningen

Vrijstaande woningen

Duurzaam

Comfortabel wonen

Kies je voor nieuwbouwproject Kamersche Hoef dan beschik je straks over een gloednieuwe, comfortabele woning niet ver van het centrum van Heeswijk-Dinther. De woningen, met energielabel A, zijn voorzien van duurzame toepassingen. Zo zorgt de warmtepomp voor verwarming en warm water, worden huizen gewarmd én gekoeld met vloerverwarming en is er altijd frisse lucht zonder warmteverlies door een balansventilatie met warmteterugwinning.

Schrijf je in!

Word je enthousiast van de gedachte aan een woning in nieuwbouwproject Kamersche Hoef in Heeswijk-Dinther? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Wij houden je dan op de hoogte van de mogelijkheid om op deze fijne plek een woning te kopen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Kamersche Hoef is een ontwikkeling van Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl | interesse@jansenbouwontwikkeling.nl